A la Línea de la Concepción

Quatre detinguts per torturar un menor, al qual van deixar tirat en un carrer de Cadis

Pel que sembla, la víctima va robar en diversos domicilis i els arrestats es van prendre la justícia per la seva mà

zentauroepp45218115 recurso para ilustrar un tema de un detenido180927111216

zentauroepp45218115 recurso para ilustrar un tema de un detenido180927111216

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional ha detingut a La Línea de la Concepción (Cadis)quatre persones, dues de les quals ja han ingressat a la presó, per la seva presumpta vinculació amb la detenció il·legal durant diversos dies d’un menor d’edat, al qual van sotmetre a contínues tortures i que va ser trobat al carrer ferit greu.

A tres dels detinguts, sembla que membres d’una mateixa família, se’ls imputa els presumptes delictes de temptativa d’homicidi, detenció il·legal, lesions i robatori amb força,, tot i que hi ha un quart acusat, menor d’edat, a qui s’investiga com a presumpte autor d’un delicte d’omissió del deure d’impedir delictes.

Segons ha informat la policia en un comunicat, el menor d’origen marroquí va ser agredit i va acabar amb lesions d’importància suposadament com a venjança per ser el presumpte autor de diversos robatoris en domicilis.

Deambulant greument ferit

La investigació es va iniciar el 27 de desembre quan un indicatiu de la Brigada de Seguretat Ciutadana va localitzar a un menor d’edat greument ferit deambulant pels carrers de La Línea de la Concepción i que va ser traslladat de forma immediata a l’Hospital Comarcal.

El menor presentava cops als dos ulls i només en podia obrir lleugerament un, fractura del canell dret, hematomes als genolls i un tall al dit petit de la mà.

Les indagacions realitzades per la Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta va determinar que el menor va ser el presumpte autor de diversos robatoris a l’interior del domicili a la localitat i que això suposadament hauria motivat a "prendre’s la justícia per la seva mà els propietaris dels immobles".

En una parcel·la

La víctima va ser objecte d’una detenció il·legal durant diversos dies i es van localitzar els llocs –un domicili i una parcel·la situades a la zona del Zabal– on els seus agressors l’havien retingut mentre el sotmetien a tortures contínues.

Notícies relacionades

Fruit de les gestions realitzades i de les proves incriminatòries obtingudes, la policia va demanar una ordre judicial per a l’entrada i registre al domicili particular i van trobar-hi evidències que demostraven el que havia relatat el menor. Així, per tot això van ser detingudes aquestes quatre persones amb diferent grau de participació en els fets investigats.

En el registre practicat s’han intervingut quatre armes d’aire comprimit, un mocador de paper amb restes de sang, diverses brides de color negre, així com diverses bosses amb petits trossos d’haixix i altres efectes relacionats amb els fets investigats.