A la C-32

Detingut borratxo un camioner de mercaderies perilloses accidentat a Sitges

L'home sextuplicava la taxa màxima d'alcoholèmia

d19fuqdx0aeklwn

d19fuqdx0aeklwn

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents dels Mossos  van detenir dissabte 16 de març un home de 52 anys, de nacionalitat ucraïnesa, per conducció temerària i per conduir sota els efectes del’alcohol. Els fets van tenir lloc cap a les 16.55 hores, quan els Mossos de trànsit van ser alertats d’un accident d’un camió de mercaderies perilloses a la C-32, poc després de sortir de Sitges, en sentit Tarragona.

Quan la policia va arribar al punt de l’accident va trobar el vehicle creuat a la via. No hi va haver cap persona ferida, ni cap altre vehicle implicat en l’accident, malgrat ser una via ràpida

Delicte contra la seguretat viària

Els agents van observar que el conductor presentava símptomes clars i evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. Una vegada se li va practicar la prova d’alcoholèmia, va donar una taxa de 0,95 mg/l en aire expirat, sis vegades més que la taxa permesa en aquest tipus de transport de mercaderies perilloses, que és de 0,15 mg/l, per la qual cosa el van detenir per un delicte contra la seguretat viària.

 

El vehicle va quedar immobilitzat al lloc de l’accident. El detingut va passar a disposició judicial diumenge davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vilanova i la Geltrú, que va dictar la seva llibertat amb càrrecs.

Notícies relacionades

 

Aquests tipus de delictes poden comportar una pena de presó de tres a sis mesos, multa de sis a 12 mesos o també treballs en benefici de la comunitat de 31 a 90 dies. En qualsevol dels casos, es castiga amb la privació del dret a conduir vehicles a motor i ciclomotors durant el termini d’un a quatre anys.