URGENT

Localitzen el cotxe de Janet Jumillas, la dona desapareguda dimecres a Cornellà

Els Mossos mantenen obertes totes les línies d'investigació en el cas

a

a

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han localitzat el vehicle particular de Janet Jumillas, la dona de 39 anys que va desaparèixer el passat 13 de març a Cornellà, segons ha confirmat a aquest diari la policia de la Generalitat.

Al vehicle no s’hi han detectat signes de violència. De moment, totes les línies d’investigació estan obertes sobre aquesta desaparició. 

La dona, amb fills i que mai abans havia protagonitzat cap incident d’aquest estil, va desaparèixer dimecres passat després de comunicar que anava a fer una gestió. Des d’aleshores, no se sap res d’ella. No va deixar tampoc nota de comiat.

En els seus comptes de Twitter, tant la policia autonòmica com la Guàrdia Civil demanen la col·laboració ciutadana per trobar la dona. En el moment de la desaparició, Jumillas, que és veïna de Viladecans (Barcelona), portava unes ulleres de color negre.

Contactar amb el 062 o el 112

La Guàrdia Civil i els Mossos demanen als ciutadans que contactin amb el 062 o el 112 per oferir qualsevol pista que pugui ajudar a trobar la desapareguda. 


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si vols rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres et pots descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, dona’t d’alta als nostres butlletins informatius. També pots subscriure’t per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al teu domicili, amb la qual cosa disfrutaràs de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al club del subscriptor d’El Periódico, el Club eP!

Temes:

Desapareguts