La Policia activa la recerca

El 'Messi del haixix' fuig de la Justícia

El narco Abdellah el-Haj, en llibertat sota fiança, anuncia que "desapareix un temps" per l'"enorme pressió policial"

zentauroepp376145 hachis campo gibraltar190314110646

zentauroepp376145 hachis campo gibraltar190314110646 / A CARRASCO RAGEL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta (UDEV) i la Unitat Judicial de la Policia Nacional han activat el protocol de recerca a Abdelah el-Haj, conegut com el 'Messi de l’haixix', a qui se li atribueix ser un dels principals narcos d’Espanya, després d’anunciar amb un comunicat que abandonava Espanya per la "pressió policial" a què estava sent sotmès. Es pot recordar que es trobava en llibertat sota fiança des del novembre del 2017.

Segons han indicat a Europa Press fonts policials, Abdelah el-Haj estava acudint diàriament al jutjat, tot i que les mesures cautelars que li permetien estar en llibertat estaven a punt de complir els terminis i podia ingressar a presó provisional "ben aviat".

Notícies relacionades

Ha comunicat la seva decisió d’abandonar Espanya en un comunicat remès al diari ‘Europa Sur’, on justifica la seva decisió "per tenir veritable por" per la seva integritat i la de la seva família. "Tot això a causa de l’enorme pressió policial a què estic sent sotmès, que en els últims temps s’ha convertit en insuportable; i m’impedeix desenvolupar una vida normal", afegeix.

Abdelah el-Haj afirma que "els seguiments policials són cada vegada més implacables" i que els seus moviments "són sotmesos a una implacable fiscalització policial", i que la seva família és "igualment assetjada".