De 10 anys

Una mare és condemnada per donar dues bufetades al seu fill per no voler dutxar-se

El jutge estableix dos mesos de presó i li prohibeix aproximar-se a menys de 200 metres del petit durant sis mesos

baera

baera

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Audiència de Pontevedra ha ratificat una condemna imposada al seu dia a una dona de Pontevedra que va clavar dues bufetades a la cara al seu fill de 10 anys per no voler dutxar-se. El jutge la considera autora d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la violència domèstica i la condemna a una pena de dos mesos de presó, que poden ser substituïts per l’acusada per treballs en benefici de la comunitat.

A més, la decisió estableix sis mesos d’allunyament respecte al seu fill. Ara, la Secció Segona de l’Audiència de Pontevedra acaba de confirmar-la.

Notícies relacionades

Els fets van passar durant la nit del 20 de maig del 2018, quan la dona va demanar al seu fill que es dutxés. Però davant de la negativa del menor, que va derivar en una discussió, la dona li va clavar "un parell de bufetades" que van provocar eritemes a les galtes del nen, recorda 'La Voz de Galicia'.

La condemna de l’Audiència de Pontevedra és clara i concisa: "La reprensió davant d’una eventual desobediència del menor mai pot justificar l’ús de la violència que l’acusada va exercir".