A Girona

Enxampat un conductor que es va inventar un xoc contra un senglar per cobrar l'assegurança

L'home va gestionar l'assistència i els Mossos van comprovar que els danys del vehicle eren antics

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un veí de Roses (Girona) ha sigut detingut com a presumpte autor d’un delicte d’estafa en grau de temptativa per simular un accident de trànsit per cobrar de l’assegurança, segons informen els Mossos.

Els fets es remunten al passat 7 de març, quan es va rebre l’alerta d’un sinistre que s’havia produït a les 9:45 hores a la carretera N-260 al seu pas pel terme de Garriguella.

Els agents desplaçats van localitzar un vehicle amb lleus desperfectes aturat al voral i el seu conductor, que havia resultat il·lès i que havia gestionat el servei d’assistència.

Aquesta persona va explicar que havia col·lidit amb un senglar, però la policia va comprovar que els desperfectes que presentava el vehicle no coincidien amb aquestes circumstàncies de xoc.

Danys antics

Les ratllades a l’automòbil semblaven fetes amb algun element plàstic i el far antiboira afectat suposadament per l’accident tenien fang sec al seu interior, una cosa que apuntava que els danys que tenien s’havien produït temps enrere.

Notícies relacionades

Davant de les constants contradiccions del conductor, segons els Mossos d’Esquadra, i tenint en compte que el vehicle podia circular sense problemes i sense que necessités d’assistència, es va procedir a obrir diligències penals contra ell una vegada va reconèixer que els desperfectes havien tingut lloc feia quatre mesos.

El denunciat, de 33 anys i nacionalitat romanesa, manca d’antecedents i declararà davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres quan sigui requerit. 

Temes:

Assegurances