Investigació

El jutge envia a presó un dels tres detinguts pel crim de Boadella

Els altres dos, fills de l'arrestat, han quedat en llibertat amb càrrecs per la mort d'un vident rus

jcarbo30717464 pantano boadella181125174408

jcarbo30717464 pantano boadella181125174408

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El jutge ha decretat presó per al pare detingut per la mort d’un home al pantà de Boadella (Girona), mentre queha deixat lliures els seus dos fills amb mesures cautelars, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Els tres van ser detinguts pels Mossos en relació amb la mort d’un vident rus que va desaparèixer a Llinars del Vallès (Barcelona) el novembre de l’any passat, Vassili K., de 55 anys, i el cos del qual va ser trobat el 24 de novembre amb signes de violència al pantà de Darnius-Boadella.

El Jutjat d’Instrucció 1 de Granollers, en funcions de guàrdia, va rebre ahir els detinguts en aquest cas, que investiga el jutjat 1 de Figueres (Girona).

Després d’interrogar-los, en què els detinguts van contestar només als seus advocats, el magistrat ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança per al pare.

Notícies relacionades

Quant als dos fills, han quedat en llibertat provisional, tot i que els han retirat el passaport, tenen prohibit sortir d’Espanya i han de comparèixer periòdicament davant de l’autoritat judicial.

La causa està oberta pels delictes d’homicidi o assassinat –ja que això es determinarà durant la investigació– i encobriment, tot i que quant a aquest últim, la llei no preveu pena en cas que els acusats siguin familiars directes de primer grau. 

Temes:

Assassinats