Tres detinguts per la mort d'un home que va ser trobat amb signes de violència al pantà de Boadella

El cos, que va aparèixer el 14 de novembre parcialment submergit, correspon al d'un vident rus que va desaparèixer a Llinars del Vallès

jcarbo30717464 pantano boadella181125174408

jcarbo30717464 pantano boadella181125174408

1
Es llegeix en minuts
Efe / Barcelona

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones relacionades amb la mort d’un vident rus que va desaparèixer a Llinars del Vallès (Vallès Oriental) el novembre de l’any passat, i el cos del qual va ser trobat uns dies després amb signes de violència al pantà de Boadella.

Segons han informat aquest divendres els Mossos, el cos va aparèixer el 24 de novembre parcialment submergit al pantà de Darnius-Boadella, al nord de Girona. Fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses dotacions policials, que van determinar que el cadàver era d’una persona d’uns 50 anys.

Notícies relacionades

Posteriorment, es va comprovar que les seves dades físiques es corresponien amb els de Vasili K., un ciutadà rus de 55 anys que es dedicava a la vidència i que havia viatjat a Catalunya el 15 de novembre per visitar uns familiars seus.

La Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos va iniciar una investigació sobre les circumstàncies d’aquest crim que ha permès detenir ara els tres homes per la seva presumpta relació amb l’homicidi.