A Badajoz

Detinguda una dona embarassada de 7 mesos amb 43 glans d'haixix al cos

Després de diverses hores ingressada, la dona, marroquina, va expulsar la droga

poli

poli

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Policia Nacional ha detingut a Badajoz una dona embarassada de set mesos que amagava en el seu cos 43 glans d’haixix malgrat el seu avançat estat de gestació.

Els fets van tenir lloc la matinada d’aquest dimarts, quan la policia va establir un dispositiu de control a la via d’accés a la ciutat per la carretera de Sevilla a l'assabentar-se que una dona podria viatjar amb substàncies estupefaents des del Marroc.

Gràcies a aquest control va procedir a identificar la conductora d’un vehicle, que va mostrar una actitud "esquiva" i "nerviosa", per manifestar finalment que estava embarassada de set mesos i que portava glans d’haixix a dins del cos, ha informat el cos policial en una nota.

Per aquesta raó va ser traslladada immediatament a l’Hospital Perpetuo Socorro, on va ser atesa "urgentment" perquè expulsés les substàncies estupefaents, a causa de l’avançat estat de gestació i al greu risc tant per a la seva vida com per al fetus.

Després de diverses hores ingressada al centre, la dona va expulsar un total de 43 glans d’haixix, amb un pes total aproximat de 440 grams, la valoració en el mercat de les quals hauria sigut d’uns 2.500 euros.

Notícies relacionades

Alhora li van ser intervingut un total de 1.540 euros en bitllets fraccionats.

La dona, 34 anys, de nacionalitat marroquina i amb antecedents per fets similars, va ser detinguda com a presumpta autora d’un delicte de tràfic de drogues. 

Temes:

Drogues