MARIHUANA

Vídeo | Així venia droga a menors una banda a Palafrugell

Els Mossos han detingut dues persones, una d'elles també menor d'edat

video 3459711 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Dues persones han sigut detingudes com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública per vendre droga en ple carrer a Palafrugell a menors d’edat.

Un dels dos narcotraficants tampoc arriba als 18 anys, i per això serà citat pròximament a declarar davant la Fiscalia de Menors, segons han informat els Mossos d’Esquadra.

L’altre detingut és un veí de Palafrugell de 24 anys i nacionalitat marroquina, al qual també ser li imputa un delicte contra la seguretat del trànsit, ja que es desplaçava per realitzar les vendes en una moto que conduïa de manera temerària i sense llicència.

Les queixes dels veïns de la zona en què feien els intercanvis van portar a identificar-les i a desenvolupar una investigació que va confirmar que les transaccions de droga es feien davant de menors i que alguns eren fins i tot compradors.

Notícies relacionades

Els Mossos van detenir el 12 i 13 de febrer els dos presumptes narcotraficants, que van trobar en possessió de 16,57 grams de marihuana i 670 euros en bitllets fraccionats, i van intervenir la motocicleta.

El detingut major d’edat, sobre el qual consten nombrosos antecedents pels mateixos fets il·lícits, va passar el 15 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà, que va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.