TRÀFIC DE DROGUES

Detingudes 13 persones que cultivaven marihuana a València i Barcelona

La policia ha intervingut 3.000 plantes de marihuana, amb un pes superior als 200 quilos, nombrós material dedicat al cultiu, set pistoles tàser i 23.800 euros en efectiu

poli

poli

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut 13 persones que componien una organització dedicada al cultiu i distribució de marihuana en diferents localitats de València i Barcelona.

Segons ha informat la policia en un comunicat, han intervingut 3.000 plantes de marihuana, amb un pes superior als 200 quilos, nombrós material dedicat al cultiu, set pistoles tàser i 23.800 euros en efectiu.

La policia creu que l’objectiu dels detinguts era distribuir el cànnabis a països europeus com Holanda i Dinamarca.

A causa dels alts beneficis econòmics que els reportava aquest trànsit, l’organització disposava de dues naus al municipi valencià de Quart de Poblet, que utilitzava com a magatzem dels estupefaents, i tres xalets on eren instal·lades les plantacions –dos a Riba-roja de Túria (València) i un a Rubí (Barcelona).

Notícies relacionades

Les investigacions van començar el mes d’agost passat, després de descobrir una plantació de marihuana en un immoble i relacionar-la amb una empresa que actuava com a societat pantalla, van arrestar els13 membres de l’organització.

Aquests són de nacionalitat sèrbia, búlgara i espanyola, i estan acusats de delictes d’organització criminal, tràfic de drogues, blanqueig de capitals, tinença il·lícita d’armes, defraudació de fluid elèctric i falsedat documental.