A Ourense

Detingut després d'atacar amb un matxet la seva nòvia davant de la mirada de la seva filla de 10 anys

La dona, de 32 anys, està en estat greu amb talls al coll i a l'esquena

guardiacivil

guardiacivil

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Civil ha detingut a Xinzo de Limia (Ourense) un home acusat d’agredir aquest dijous la seva parella amb un matxet a Cangas do Morrazo (Pontevedra). La dona, de 32 anys, presenta dos talls profunds, un alcoll i un altre a l’esquena.  El seu estat és greu.

L’agressió es va produir cap a les 14.00 hores al carrer San José de Cangas, on es va dirigir la Policia Local després de rebre l’alerta d’una veïna que va sentir els crits de la víctima.

La dona agredida té 32 anys i està ingressada a l’hospital Álvaro Cunqueiro de Vigo després de ser atacada ahir a la seva pròpia casa per la seva parella amb una arma blanca, segons van detallar la cosina i la filla de la víctima, de tan sols 10 anys, segons recull 'La Voz de Galicia'.

Notícies relacionades

La dona va resultar ferida de gravetat i va ser traslladada a l’hospital Álvaro Cunqueiro de Vigo. 

Després de l’atac, l’home va sortir fugint. La Policia Local de Cangas i la Guàrdia Civil van establir immediatament un dispositiu de recerca i emergència que va culminar amb la detenció del presumpte agressor. Va ser interceptat quatre hores després, cap a les sis de la tarda, a l’accés a l’autovia de les Rías Baixas, l’A-52.