Espanya suspèn en la lluita contra la pederàstia a l'Església i altres notícies que has de saber avui, en un minut

zentauroepp46838590 azcona190205151152

zentauroepp46838590 azcona190205151152

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1) Suspens en el combat de la lluita contra la pederàstia a l’Església. Ni Govern ni Església han tret a la llum la veritat dels abusos sexuals, tot i que aquesta setmana es compleixen tres anys des que l’exprofessor de l’escola dels Maristes de Sants-les Corts Joaquim Benítez va confessar a EL PERIÓDICO que havia agredit sexualment a menorsBeníteza EL PERIÓDICO.


2) El PDECat presenta avui una esmena a la totalitat dels Pressupostos. El partit va prendre la decisió en una reunió amb Torra i Puigdemont, tot i que apunta que hi ha temps fins dimecres per pactar-ne la retirada si avancen les negociacions amb el Govern.


3) Casado promet derogar la llei de l’avortament. El president del PP s’ha mostrat partidari d’abolir l’actual llei de l’avortament de terminis i tornar a la de supòsits aprovada el 1985, que despenalitzava l’avortament només en casos de violació, risc per a la salut física i psíquica de la mare i malformació al fetus, mentre que la del 2010, en vigor, permet l’avortament lliure en les 14 primeres setmanes de gestació.

casado-aborto / periodico


Notícies relacionades

4) Entrevista aRoi Piñeiro, pediatre impulsor del projecte Inmuniza, moviment que combat els antivacunes. El metge assegura que a Espanya "la taxa de vacunació és del 97%", però adverteix que el moviment antivacunes està en "tendència ascendent".


5) Alemanya i Itàlia llasten la previsió econòmica europea. La recessió a Roma i, en menor mesura, a Berlín, obliga a rebaixar sis dècimes el pronòstic per a l’Eurozona, que serà de l’1,3% aquest any, i torna a empitjorar la previsió de creixement per a Espanya.