Parla la novena víctima de Montserrat: "Va abusar de mi després d'un càncer i un intent de suïcidi" i altres notícies que has de saber avui, en un minut

jcarbo46852507 abusos montserrat190206191348

jcarbo46852507 abusos montserrat190206191348

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1) Parla la novena víctima del monjo Soler, de Montserrat: "Va abusar de mi després d’un càncer i un intent de suïcidi". Li van diagnosticar un càncer als ossos als 13 anys i va perdre una cama per la malaltia. Als 18 anys va intentar suïcidar-se i els seus pares van provar d’animar-lo presentant-lo a un home que podria reconciliar-lo amb els nois de la seva edat. Era el monjo Andreu Soler, acusat ara per vuit víctimes d’abusos sexuals que han aixecat la veu després de la denúncia inicial de Miguel Hurtado. Raúl P. és la número nou.


2) Les dretes agiten el carrer contra Sánchez. Casado, Rivera i Abascal criden a manifestar-se diumenge contra la presència d’un relator a la taula de partits conformada a Catalunya per abordar el conflicte territorial. Mentrestant, el Govern defensa la figura del "relator" perquè ha arribat l’hora de "les solucions polítiques", però importants líders territorials socialistes es desmarquen de la iniciativa. El Govern, per la seva part, reclama abordar l’autodeterminació a la taula de diàleg.

casado-video / periodico


Notícies relacionades

3) Malcom manté amb vida el Barça (1-1). En un partit estrany, ric en alternatives però desproveït de la tensió extrema que se li suposa a un clàssic, tot i que sigui de Copa, el FC Barcelona i el Reial Madrid van empatar a un gol i van deixar totes les opcions obertes per al duel que es jugarà el dia 27 al Bernabéu.


4) Barcelona eliminarà de totes les places els senyals que prohibeixen jugar a pilota. El Govern de Colau impulsa un pla per promoure els jocs infantils a l’espai públic.