Investigació

Ja en són set els detinguts per la violació múltiple de Sabadell

Els investigadors preveuen realitzar diverses rodes de reconeixement amb els arrestats

zentauroepp46828216 sabadell190205090452

zentauroepp46828216 sabadell190205090452 / Susanna Saez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos van detenir dilluns una setena persona per l’agressió sexual múltiple a una jove a Sabadell. La detenció va ser a la nit. Els investigadors esperen realitzar aquest dimarts diverses rodes de reconeixement amb els detinguts en què participaran amics de la víctima, la parella que va trobar la noia i la mateixa víctima. 

Els homes detinguts són alguns dels sensesostre que viuen a la mateixa fàbrica on van succeir els fets. Els detinguts tenen edats compreses entre els 21 i els 57 anys, i ahir van passar a disposició dels Mossos, que els van interrogar. No obstant, tot va començar després de l’assetjament de la víctima en un local nocturn per part d’un d’ells, que va seguir la jove a la sortida abans de raptar-la. L’ajuntament ja ha comunicat que es presentarà com a acusació popular.

La violació múltiple es va produir en una nau abandonada al barri de Can Feu. Els veïns denuncien que aquesta antiga fàbrica estava ocupada des de feia més d’un any per un grup de persones d’origen magribí.

Auxiliada per una parella

Notícies relacionades

La víctima és una noia que dissabte va sortir amb un grup d’amigues pel centre de la ciutat. Per raons que encara s’han d’aclarir, la noia va acabar a l’interior d’una nau industrial abandonada del barri de Can Feu. Va ser allà on va patir els abusos sexuals per part de tres homes, mentre els altres eren presents. Va aconseguir escapar-se del lloc i va ser auxiliada per una parella que anava en cotxe, que immediatament la van portar a la comissaria.

Els veïns de l’entorn de la fàbrica abandonada havien denunciat la situació d’ocupació i l’estat de la nau a l’ajuntament, que asseguren que els generava inseguretat. L’Associació de Veïns de Can Feu així ho assegura, després de la denúncia que situa aquesta nau com a escenari d’una violació, i que va acabar amb sis persones detingudes diumenge. Ahir a la nit es va portar a terme la setena detenció.