PRESUMPTA AGRESSIÓ SEXUAL

Sis detinguts per violar una jove a Sabadell

La noia, de 18 anys, ha denunciat els fets aquest diumenge al matí davant la policia municipal

zentauroepp43089002 barcelona 26 04 2018  sociedad   manifestacion contra senten190203203937

zentauroepp43089002 barcelona 26 04 2018 sociedad manifestacion contra senten190203203937 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sis homes han sigut detinguts aquest diumenge a Sabadell com presumptes autors de la violació d’una noia de 18 anys. La víctima s’ha personat aquest diumenge al matí per denunciar els fets davant la policia municipal.

Així ho ha confirmat l’ajuntament de la localitat a través d’un fil en el seu compte de Twitter. El consistori assenyala que, després de la detenció per part de la policia municipal dels presumptes autors de l’agressió sexual, la instrucció i investigació del cas passarà als Mossos d’Esquadra.

El mitjà local iSabadell afirma que hi ha sis detinguts, però fonts de la policia municipal de Sabadell han assegurat a EFE que no podien confirmar quantes detencions s’havien practicat.

Per la seva banda, fonts dels Mossos han assegurat que els constava una denúncia per agressió sexual i que s’estaven investigant els fets. 

L’Ajuntament de Sabadell expressa el seu "més ferm rebuig" davant dels fets i informa que està oferint "tot el recolzament" a la víctima i la seva família. Professionals del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) les estan atenent.

"Cap agressió quedarà impune"

També remarca que realitzarà "totes aquelles gestions legals" que es considerin adequades per "combatre les agressions i lluitar per una ciutat lliure de sexisme i de violències masclistes i lgtbifòbiques". "No hi haurà cap agressió masclista que es tingui coneixement, sense resposta. Cap agressió quedarà impune", apunta l’ajuntament en el comunicat penjat a Twitter.

Així mateix, es compromet a treballar per poder garantir que a Sabadell ni el gènere, ni l’origen, ni l’edat, ni l’ètnia ni cap altre element discriminatori sigui motiu de cap agressió". I demana "un respecte total" per la privacitat de la víctima.


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar en uns minuts. Si vol rebre al seu mòbil alertes sobre aquesta o altres notícies pot descarregar-se les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia en el seu correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats en elperiodico.com, doni’s d’alta als nostres butlletins informatius. També us podeu subscriure per consultar ‘on line’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al domicili, disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club TR3SC.

Temes:

Catalunya