a galícia

Identificat de nou l'avi que ha ratllat més de mil cotxes a Vigo en un any

L'home, quan és sorprès per algun afectat, reacciona amb violència i clava cops amb el que porti en aquell moment a la mà

whatsapp-video-2019-01-31-at-205402 vid 31 205536 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Vigo

La policia ha identificat de nou un avi que ha ratllat més de mil de cotxes Vigo (Galícia) en un any. A més, l’home, de 79 anys, també introduïa escuradents als panys dels vehicles. L’avi actua normalment per les zones del Calvario i A Doblada, on els veïns han expressat reiteradament que estan farts fins al punt que havien aparegut cartells d’"Es busca" amb la seva imatge.

L’home, quan és sorprès per algun afectat, reacciona amb violència i clava cops amb el que porti en aquell moment a la mà, ja sigui un bastó o un paraigua. Diumenge passat ja va ser identificat per la Policia Nacional després que donés un cop a la cara a l’amo d’un vehicle que va veure com li ratllava el cotxe i que el va retenir fins a l’arribada dels agents, que van trobar sis vehicles més fets malbé a la zona.

"És un pocavergonya. Ja no aguantem més i si li dius alguna cosa, encara a sobre et pega amb el paraigua o un bastó que porta", relaten a Efe veïns de la zona. "N’estem farts, portem així molt temps i ningú fa res per solucionar aquest problema", es queixen. Sostenen, així mateix, a l’uníson, que "tot el barri el coneix i sabem on viu, però no podem fer res, a més és un senyor gran".

Notícies relacionades

Alguns, que prefereixen preservar l’anonimat, asseguren a Efe que han hagut de retenir-lo fins que arribi la Policia per poder presentar la denúncia corresponent perquè els pagui els arranjaments dels desperfectes que provoquen les seves aventures.

La Fiscalia de Vigo ha obert unes diligències preprocessals civils per reunir tota la informació disponible relativa a aquesta persona, fonamentalment atestats policials, informes mèdics i psiquiàtrics per tenir un diagnòstic complet sobre la seva situació mèdica i social, amb l’objectiu d’adoptar "les mesures que es considerin més apropiades" a l’esmentada situació.

Temes:

Galícia