INVESTIGACIÓ OBERTA

Un home mata una dona a Reus i mor després d'haver-se llançat al buit

Els fets s'han produït a les dues del migdia al carrer d'Argentona

a4990cd9-6669-4e8b-aeb2-ee0ff182877a-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Es tracta de la primera víctima de violència masclista a Catalunya des de començament d’any, segons apunten tots els indicis. Un home ha matat, aquest dimecres, una dona a Reus i posteriorment s’ha precipitat al buit des d’un cinquè pis. Han sigut els veïns els que han alertat els Mossos d’Esquadra després d’haver tingut lloc els fet, aproximadament a les dues del migdia, al carrer d’Argentera.

Després d’haver-se tirat pel balcó, l’home ha hagut de ser atès en estat crític per ferides de diversa consideració i, posteriorment, ha sigut traslladat a l’hospital Joan XXIII de Tarragona. Fonts del centre mèdic han informat hores després que el presumpte homicida havia mort.

Després de ser alertats pels veïns de la presència del cos de l’home al carrer, els Mossos d’Esquadra s’han dirigit a la zona i, després d’una primera inspecció, han pujat al domicili. Ha sigut llavors quan s’han trobat el cadàver de la dona, que, segons han confirmat fonts policials, presentava signes de violència.

Notícies relacionades

Tot i que els Mossos mantenen totes les prevencions i estan obertes totes les línies d’investigació, els indicis apunten que tot respon a un nou crim de la violència masclista. Els agents de la Divisió d’Investigació Criminal del Camp de Tarragona s’han fet càrrec de les indagacions i, de moment, la víctima no ha sigut identificada ni se sap quina relació tenia amb l’home.

Sis víctimes el 2018

En cas de confirmar-se les sospites, aquesta seria la primera víctima de la violència masclista a Catalunya des que ha començat l’any. L’any passat van ser sis les dones assassinades per aquesta xacra.  Cinc de les sis assassinades eren mares. Tres tenien fills menors d’edat, que ara s’han quedat sols. Quatre dels sis assassins van intentar suïcidar-se. En dos dels casos ho van aconseguir. Cada dia els Mossos d’Esquadra recullen una mitjana de 30 denúncies de dones maltractades.