A Nova York

Una dona desconnecta el pacient equivocat per un error en el nom

La víctima havia sigut identificada amb el mateix nom que el seu germà i ella no el va reconèixer perquè estava intubat

llit-hospital

llit-hospital / BCN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona de Nova York va consentir per equivocació que es retirés el suport vital a un desconegut que havia sigut identificat erròniament com el seu germà. L’home en qüestió estava ple de tubs i presentava la cara inflamada, amb la qual cosa la germana, Shirell Powell, que va ser informada del dany cerebral i de les poques possibilitats de supervivència, no va poder reconèixer-lo i va autoritzar la seva desconnexió.

Segons informa el ‘New York Post’, quan l’home va ser desconnectat se li va realitzar l’autòpsia i el forense va identificar el cadàver amb la targeta de seguretat social que havien trobat a la seva roba. Va ser llavors quan es van adonar de l’error. El germà de Powell es diu Frederick Williams, i el subjecte a la llitera havia sigut batejat com a Frederick Clarence Williams.

Notícies relacionades

Frederick Williams, de 40 anys, va ser trobat al carrer inconscient pels serveis d’emergència, aparentment amb una sobredosi de drogues i va ser ingressat a l’Hospital St. Barnabas del Bronx, de Nova York, el 15 de juliol passat. Estava en mort cerebral.

En canvi, el germà de Shirell Powell estava en una presó. Ara ha presentat una demanda a l’Hospital de Nova York que va provocar l’equivocació.

Temes:

Nova York