Novè dia de vaga

El taxi de Madrid torna a concentrar-se davant la seu del PP

Els vaguistes continuen l'aturada indefinida en una jornada en què no espera una solució al conflicte

20190128 jlr 26683 / JOSE LUIS ROCA

20190128 jlr 26683
jlr02276

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Un centenar de taxistes es concentra aquest dimarts a l’avinguda d’América de Madrid per exigir a la comunitat una regulació dels temps de precontractació delsvehicles de lloguer amb conductor (VTC) i tornaran a manifestar-se alcarrer Génova, als voltants de la seu del PP.

Un grup, més reduït que en altres ocasions, està protestant al costat de la seu de la UGT per recordar a aquest sindicat que també han de donar-los suport després que ahir acollissin la roda de premsa dels VTC, tot i que el pla és portar les seves propostes de nou a Génova, a partir de les 11 hores.

També es reproduirà la concentració a la Puerta del Sol a les 17 hores i allà podria celebrar-se també una assemblea per debatre pròximes accions de protesta.

Notícies relacionades

Els taxistes reprenen les seves mobilitzacions l’endemà de ser desallotjats del passeig de la Castellana per la Policia en el marc de la vaga indefinida que mantenen des de dilluns passat. Aquest dimarts compleixen lanovena jornada de vaga.

Així mateix, hi ha un campament al’Aeroport Adolfo Suárez – Madrid Barajas habilitat per a aquells taxistes que han vingut des d’altres localitzacions per recolzar-los. De fet, hi ha taxistes procedents d’Andalusia, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Astúries i València.

Temes:

Madrid Vagues