Dissabte de matinada

Enxampat un conductor borratxo circulant amb el cotxe en flames a Reus

L'home, que quadruplicava la taxa d'alcohol, va resultar ferit a l'intentar apagar el foc amb les mans

dx nkjexqaeq2af

dx nkjexqaeq2af

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Urbana de Reus va detenir un home begut que circulava pel centre de la ciutat amb flames als seients posteriors. El conductor, veí de Reus de 45 anys, conduïa amb una taxa d’alcohol d’1,13 mg/l per litre d’aire expirat, més de quatre vegades el límit permès.

Els agents van localitzar l’individu aquest dissabte cap a les dues de la matinada al carrer del Gas, amb el vehicle en flames a l’interior. Segons informen fonts policials, l’home va baixar del cotxe i va intentar apagar el foc amb les mans, per la qual cosa va patir cremades. Els agents van apagar el foc utilitzant l’extintor del cotxe patrulla.

Notícies relacionades

El conductor va ser atès de les cremades, primer pels serveis mèdics que es van desplaçar al lloc dels fets i, posteriorment, a l’Hospital Sant Joan, on va ser traslladat.

Els agents van instruir diligències judicials contra el conductor del turisme –un Audi A6–, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques i per conduir el vehicle amb el permís suspès per resolució judicial.