NOVES ACCIONS

Els taxistes de Madrid traslladaran la seva protesta als voltants del Santiago Bernabéu

Els representants del sector del taxi no es plantegen desconvocar la vaga aquest diumenge

zentauroepp46699966 taxi madrid190126210106

zentauroepp46699966 taxi madrid190126210106 / Rodrigo Jimenez

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els taxistes madrilenys traslladen aquest diumenge el seu centre d’operacions des d’IFEMA als voltants de l’estadi Santiago Bernabéu, al Passeig de la Castellana, on han convocat una assemblea matutina per estudiar noves accions el seu setè dia de vaga.

Fonts del sector del taxi han explicat a Efe que la reunió tindrà lloc a les 10.00 hores i que, en cap cas, els taxistes es plantegen desconvocar la protesta, sinó estudiar cap a on l’enfoquen des d’aquest diumenge, quan finalitza la Fira Internacional de Turisme (Fitur) que se celebrava a IFEMA.

La Comunitat de Madrid ha reiterat avui la seva disposició a negociar amb els taxistes una regulació dels vehicles de transport amb conductor (VTC) però els ha advertit que no cedirà als seus “xantatges”.

Notícies relacionades

Això no és un xantatge, és una reivindicació per necessitat. ¿Des de quan una reivindicació legítima en democràcia és un xantatge?”, s’ha preguntat avui en declaracions a Efe el president de Fedetaxi, Miguel Ángel Leal, que ha instat l’administració a “resoldre” aquest problema amb propostes que no siguin “insultants”.

Els taxistes van decidir aquest divendres continuar les aturades després de considerar “insuficient” el preacord per regular els VTC subscrit per la Comunitat de Madrid i l’Ajuntament de la capital, que plantejava els límits a la precontractació d’aquests vehicles, principal escull en les converses prèvies, en termes d’espai, i no de temps, com fins aleshores.