Trobat el cos sense vida del Julen i altres notícies que has de saber avui, en un minut

getthumbsbyfilename

getthumbsbyfilename

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1) Els equips de rescat han localitzat aquesta matinadael cos sense vida del Julen,Julen, el nen de 2 anys que va caure al pou de Totalán (Màlaga). Els metges forenses practiquen l’autòpsia al nen des de les 8.30 hores. T’expliquem en directe l’última hora.


2) La reunió entre l’Executiu central i el Govern s’estanca. La vicepresidenta del Govern, Carmen Calvo; el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, i la consellera de Presidència, Elsa Artadi, s’han reunit aquest divendres a Barcelona per provar d’embastar un procés de diàleg sobre el conflicte català. Després d’una cita d’unes dues hores, els avenços han sigut mínims.


3) Barcelona aprova la connexió del tramvia per la Diagonal. L’alcaldessa, Ada Colau, aspira a iniciar les obres el 2020, però el pacte, assolit en el ple municipal i que podria trencar-se després de les eleccions, només parla de “celeritat”.


Notícies relacionades

4) La música a la televisió de matinada, de nou en el punt de mira. Els músics exigeixen el final de la “deslleial” roda de TV-3 tot i que van més enllà i qualifiquen els concerts de matinada de la televisió pública catalana com “una ‘cutrada’” que “fa mal a la música”.


5) Espanya, França i Alemanya exigeixen eleccions immediates a Veneçuela, però Maduro ho té clar i diu al ministre d’Exteriors espanyol, Josep Borrell, que les eleccions les faci “Sánchez, que no l’ha elegit ningú”.