Els Mossos detenen un home a Amposta per prostitució de menors

El detingut, amb antecedents pel mateix delicte, contactava amb les seves víctimes a través de les xarxes socials

zentauroepp46717164 mossos190126163827

zentauroepp46717164 mossos190126163827

1
Es llegeix en minuts

Efectius dels Mossos d’Esquadra van detenir el dia 16 de gener a Amposta (Tarragona) un home de 52 anys, veí de Barcelona i amb antecedents per fets similars, com a presumpte autor d’un delicte de prostitució de menors.

Les investigacions es van iniciar després que el mes de setembre passat la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) de les Terres de l’Ebre denunciés davant de la policia catalana que un menor d’un centre d’acolliment d’Amposta havia rebut diverses proposicions i insinuacions a través de les xarxes socials per part d’un home major d’edat amb l’objectiu que es trobessin tots dos sols.

També a Barcelona

Els agents van poder comprovar que la Unitat d’Investigació de Sant Martí ja investigava aquesta persona des de juny del 2018 a l’haver contactat amb un altre de menor d’un centre d’acolliment de la DGAIA de Barcelona a través de les xarxes socials, amb qui presumptament hauria mantingut relacions sexuals a canvi de diners. Els educadors ho van denunciar ràpidament a la policia quan van tenir coneixement del cas, segons han informat els Mossos d’Esquadra.

Notícies relacionades

El dia 16 de gener, els investigadors van establir un dispositiu policial que va comportar la detenció del presumpte autor dels fets a Amposta, ciutat en què tenia una segona residència. Aquell mateix dia, els agents van entrar als dos domicilis del detingut, a Barcelona i Amposta, on van intervenir dispositius electrònics i una gran quantitat de material informàtic que està pendent d’analitzar i que podria derivar en la investigació de nous delictes.

El detingut va passar a disposició judicial el dia 18 i el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs.