Un sindicat de Mossos denuncia que el procés per a la jubilació anticipada d'agents està aturat

El SAP-FEPOL s'ha reunit a Madrid amb el secretari d'Estat de la Seguretat Social

zentauroepp45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018  barcelona violen una ni181111172209

zentauroepp45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018 barcelona violen una ni181111172209 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El sindicat de Mossos Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha denunciat en un comunicat que el procés per permetre als agents d’aquest cos policial jubilar-se de forma anticipada “està aturat”. Així li ho ha comunicat en una reunió feta aquest divendres a Madrid el secretari d’Estat de Seguretat Social, Octavio Granado.

Segons relata el sindicat, el procés està paralitzat per la falta d’un tràmit inicial que ha de fer la Generalitat i que consisteix a comunicar al Govern que està d’acord que s’aprovi aquesta jubilació anticipada.

Fonts de la Conselleria d’Interior de la Generalitat han negat aquest extrem, i asseguren que des d’aquest departament, i en diverses ocasions, s’han fet els tràmits necessaris “per al reconeixement de coeficients reductors a l’edat de jubilació del col·lectiu de Mossos d’Esquadra”.

“És de justícia”

Notícies relacionades

“És increïble tot el que hem de fer per aconseguir el que la resta de cossos policials ja tenen. Que es reuneixin d’una vegada i que s’aprovi perquè és de justícia”, ha afirmat Toni Castejón, portaveu del SAP-FEPOL.

El secretari d’Estat s’ha compromès, segons SAP-FEPOL, a enviar una carta al conseller d’Interior, Miquel Buch, per preguntar si el seu departament està d’acord o no amb aquesta mesura.