ACCIDENT AERI

Mor un pilot després d'aterrar i estavellar-se amb una altra avioneta a Segòvia

El sinistre s'ha produït a l'aeròdrom de Fuentemilanos passades les quatre de la tarda

Aquest divendres una altra avioneta es va estavellar en una gasolinera de Badia del Vallès (Barcelona) i van morir dues persones

zentauroepp46186334 fuentemilanos181208190931

zentauroepp46186334 fuentemilanos181208190931

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un pilot ha perdut la vida després que la seva avioneta, una vegada que havia aterrat, s’estavellés amb una altra al’aeròdrom de Fuentemilanos (Segòvia), segons informa el 112 a Europa Press.

Notícies relacionades

L’accident s’ha produït minuts abans de les 16.21 hores, moment en el qual la sala d’operacions del 112 comunica la incidència al centre coordinador d’emergències de Protecció Civil, a Bombers de Segòvia, Cos Nacional de Policia, Policia Local, i al Servei Aeri de Rescat i Unitat Militar d’Emergències. A més, s’avisa a Emergències Sanitàries-Sacyl, que envia una UVI mòbil i un helicòpter medicalitzat.

El personal sanitari ha confirmat la mort de la persona ferida. Aquest sinistre es produeix un dia després del que va tenir lloc aquest divendres a Barcelona, quan una altra avioneta es va estavellar contra una gasolinera a Badia del Vallès, fet que va causar la mort de dues persones.