SAP-FEPOL denuncia judicialment el preu de l'hora extra dels Mossos

Un jutjat contenciós administratiu de Barcelona accepta la demanda i insta la conselleria a entregar la documentació

Els agents del cos català cobren l'hora extraordinària a un preu inferior que l'hora normal

undefined45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018  barcelona violen una ni181113211118

undefined45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018 barcelona violen una ni181113211118 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
PERIÓDICO

El Jutjat Contenciós Administratiu número 3 de Barcelona ha acceptat una demanda interposada pel sindicat SAP-FEPOL –presentada a l’octubre– pel"baix preu de l’hora extraordinària" que cobren els agents delsMossos d’Esquadra.

En un comunicat del sindicat, es remarca que Inspecció de Treball de la Seguretat Social ja ha instat el Departament d’Interior a entregar tota la documentació necessària sobre la qüestió.

Notícies relacionades

SAP-FEPOL, amb aquestes diligències, dona per iniciada la via judicial, ja que "no ha sigut possible acordar una altra solució per la via de la negociació" amb la conselleria de Miquel Buch.

Els agents dels Mossos d’Esquada cobren cada hora extraordinària de feina a un preu inferior que les hores normals. Aquest valor atorgat a cada hora suplementària s’ha convertit en una de les reivindicacions fonamentals del cos policial, que durant aquesta tardor del 2018 ha protagonitzat les mobilitzacions més massives dels últims anys per denunciar la falta d’agents, que posa en risc la seva seguretat i també la qualitat de la protecció que ofereixen al ciutadà, i la pèrdua de condicions laborals.