Oberta una investigació

Ferida d'una perdigonada al front una professora de Melilla

La docent anava camí de l'institut i sembla que va ser atacada des d'una finestra d'una vivenda pròxima al centre educatiu

poli

poli

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Una professora de l’Institut d’Educació Secundària Rusadir, situat entre les urbanitzacions del Tiro Nacional i Averroes a la perifèria de Melilla, va rebre aquest dimecres a la tarda un tret de perdigó al front que va requerir que li fessin diversos punts de sutura després d’extreure-li. La docent anava camí de l’institut i sembla que va ser atacada des d’una finestra d’una vivenda pròxima al centre educatiu.

Els primers a informar d’aquest succés van ser els sindicats d’ensenyament. Les causes que han motivat aquesta agressió es desconeixen, així com l’autor o autors.

Les reaccions, just després de saber-se, es van succeir a les xarxes socials pels sindicats i partits polítics. Així, un dels primers a informar, ANPE, destacava que es tractava d’una "brutal agressió a la sortida de l’IES Rusadir de Melilla a una professora" al confirmar que va rebre "una perdigonada precisa al front que li va provocar un trau".

Notícies relacionades

D’altra banda, CSIF Educación va manifestar tot el seu recolzament i solidaritat "a la companya víctima d’aquesta intolerable agressió" i va exigir que es facin totes les accions necessàries perquè sigui localitzat i posat davant de la justícia "el responsable d’aquests fets tan execrables".

Des de la federació d’ensenyament de CCOO van expressar igualment: "Tot el nostre recolzament a la companya de l’IES Rusadir que ha patit aquest dimecres una salvatge agressió per uns malànimes amb una escopeta de perdigons".