Trobats quatre cadàvers

Continua la recerca d'immigrants després del naufragi d'una pastera a Cadis

L'embarcació, en què viatjaven unes 40 persones, va xocar contra una roca

GRAF2229. CAÑOS DE MECA (CÁDIZ), 05/11/2018.- Efectivos de la Guardia Civil continúan con las labores de rastreo en la playa de Caños de Meca, en Cádiz, en la que hoy han hallado otros tres cadáveres de inmigrantes marroquíes que viajaban en una patera que ha naufragado esta mañana, con lo que se elevan a cuatro las víctimas mortales de este siniestro. EFE/Isabel Laguna

GRAF2229. CAÑOS DE MECA (CÁDIZ), 05/11/2018.- Efectivos de la Guardia Civil continúan con las labores de rastreo en la playa de Caños de Meca, en Cádiz, en la que hoy han hallado otros tres cadáveres de inmigrantes marroquíes que viajaban en una patera que ha naufragado esta mañana, con lo que se elevan a cuatro las víctimas mortales de este siniestro. EFE/Isabel Laguna / Isabel Laguna (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Civil ha reprès aquest matí la recerca dels immigrants desapareguts després del naufragi d’una pastera a la platja de Caños de Meca, a Cadis, després que ahir es trobessin els cadàvers de quatre persones

L’operatiu que es desplega aquest dimarts comprèn la recerca per mar i aire d’ocupants d’aquesta pastera que va naufragar després de xocar contra una roca i en què viatjaven unes 40 persones, segons han informat fonts de l’institut armat.

Ahir, el cadàver d’un marroquí d’uns 25 anys va ser trobat a la platja, juntament amb 22 immigrants més enfredorits ja que, segons van relatar, feia 48 hores que eren al mar des de la seva sortida de la costa marroquina.

Posteriorment, un helicòpter de la Guàrdia Civil va localitzar a l’aigua els cadàvers de dos immigrants més i l’equip d’activitats subaquàtiques, un de quart.

Recerca de supervivents

La Guàrdia Civil creu que hi pot haver més supervivents que, després d’arribar a la costa, es podien haver amagat entre els apartaments, ara poc habitats, per poder continuar la seva fugida amb més facilitat sense ser interceptats pels agents.

Però no descarta tampoc que hi hagi més morts i que altres ocupants de la pastera que no portessin armilles salvavides s’ofeguessin.

Notícies relacionades

Embarcacions de la Guàrdia Civil, un equip d’activitats subaquàtiques i un helicòpter rastrejaran avui de nou la zona de Caños de Meca, on l’embarcació va xocar amb unes roques, i després d’això el terra de la pastera es va esqueixar i els immigrants van caure a l’aigua.

A aquests quatre immigrants morts a Cadis se n’uneixen 13 més que van morir ahir a la costa de Melilla i que viatjaven en dues pasteres juntament amb 80 persones més.