a Sevilla

Detingut per conduir sense carnet, drogat i amb un braç enguixat

L'home, que portava diverses armes blanques al cotxe, va donar positiu en el consum de cinc tipus de droga

policia-local-sevilla

policia-local-sevilla

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Policia Local de Sevilla ha detingut un home, després d’una persecució per diversos carrers de la capital, que conduïa sense carnet i amb un braç enguixat, i que ha donat positiu en el consum de cinc tipus de droga i que portava diverses armes blanques al cotxe.

A través de les xarxes socials, la Policia ha informat aquest dijous que el vehicle va ser interceptat a la zona sud de la ciutat, tot i que en el moment de fer-lo parar va fugir a gran velocitat. Per això es va iniciar una persecució, que va recórrer diversos carrers de la capital fins que va ser detingut.

En el moment de la detenció va ser sotmès a la prova de detecció d’alcohol i drogues, i va donar positiu en cocaïna, opiacis, benzodiazepines, cànnabis-25 i amfetamina.

Notícies relacionades

Els agents van comprovar que l’home no tenia carnet per conduir vehicles –només llicència per a ciclomotors– i ho feia amb un braç enguixat, mentre que li van intervenir al cotxe diverses armes blanques i útils per al consum de drogues.

El vehicle va quedar immobilitzat i el conductor va ser posat a disposició judicial acusat d’un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.