DESTACATS DEL DIA

Les discrepàncies entre JxCAT i ERC col·lapsen el Parlament i altres notícies que has de saber avui, en un minut

fcasals45311553 graf8720  barcelona  03 10 2018   el presidente de la genera181003105442

fcasals45311553 graf8720 barcelona 03 10 2018 el presidente de la genera181003105442 / Andreu Dalmau

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquestes són les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1/ Col·lapsats. L’enèsim xoc entre ERC i JxCat paralitza el Parlament i deixa el Govern al caire de l’abisme. Després d’hores de reunions, en efecte, va arribar un pacte... que cadascú va interpretar a la seva manera i que els podria exposar a accions judicials. Un espectacle penós, l’editorial d’aquest divendres.


2/ Apartat el jutge que va insultar una dona maltractada. La denunciant és la model María Sanjuan i va presentar davant del Consell una queixa per falta d’imparcialitat, animadversió i prevaricació contra el magistrat, que la va definir com a “bitxo” i “filla de puta”.


3/ La història rere el crim d’Argentona. El triangle passional entre un proxeneta, un electricista i el seu amant desemmascara una organització criminal dedicada al narcotràfic de marihuana.


Notícies relacionades

4/ Tilda Swinton commou a Sitges. L’actriu assisteix a la 51a edició del festival de Sitges per recollir un Gran Premi Honorífic el mateix dia de la mort del seu pare. “He tornat a preguntar-me si havia de venir a Sitges a acceptar aquest premi, i he pensat que sí, perquè és per la fantasia”, ha explicat.


5/ La màgia de Messi fa aflorar el millor Barça del curs. La prodigiosa exhibició individual de Messi contra el Tottenham va propiciar la millor actuació col·lectiva del Barça en aquest curs. "Geni", "brutal", "màgic" són els qualificatius que més es repeteixen en la premsa anglesa.