A MADRID

Mor una nena d'un any a l'oblidar-la el seu pare dins del cotxe

Els efectius del Samur que s'han desplaçat fins al lloc li han han practicat exercicis de reanimació durant 45 minuts sense poder salvar-la

7mcfltcv3jrelwe0ef2x911100 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Una nena d’un any ha mort aquest dimecres a Madrid dins del cotxe on l’havia oblidat el seu pare a primera hora del matí. 

Pel que sembla, el pare havia portat la nena a la guarderia com tots els dies, però en lloc de deixar-la al centre infantil s’havia oblidat d’ella al cotxe. Després, a la tarda, la mare ha anat a recollir-la però els professors li han comunicat que no hi havia anat durant tot el dia.

Notícies relacionades

En aquell moment, i després d’haver trucat al seu marit, la dona s’ha afanyat a agafar una còpia de les claus del cotxe i ha trobat la nena en parada cardiorespiratòria. Els efectius de Samur traslladats al lloc on hi havia el vehicle han provat de reanimar-la durant més de 45 minuts sense poder fer res per salvar-li la vida. 

Ara per ara, la Policia Nacional ha iniciat una investigació per aclarir les causes de la mort, tot i que tot apunta que el pare la va oblidar dins del vehicle, estacionat a la via.