A Burgos

Ferit un nen de 10 anys al cremar el seu mòbil

El petit va patir danys importants a la mà per cremades químiques, segons ha denunciat la mare

zentauroepp38700760 13084537   child with smart phone  boy play smart phon movil180827161936

zentauroepp38700760 13084537 child with smart phone boy play smart phon movil180827161936

1
Es llegeix en minuts
Efe

La mare d’un nen de 10 anys ha denunciat per lesions a la companyia subministradora i al fabricant d’un mòbil la bateria del qual va començar a cremar i va provocar el petit danys importants a la mà per cremades químiques.

El Jutjat de primera instància i instrucció número 1 ha iniciat diligències després de rebre la denúncia per lesions fa uns dies, han confirmat a Efe fonts del tribunal.

L’incident va ocórrer el passat 7 d’agost al domicili familiar de la capital burgalesa, segons informa avui la cadena SER.

Segons la mare del nen, que ha demanat l’anonimat per preservar la intimitat del menor, el seu fill "va començar a cridar i el vaig veure al passadís amb el mòbil a la mà cremant i emetent un intens fum negre".

Després de llançarl’aparell al lavabo i cobrir-lo d’aigua, va portar el seu fill a l’Hospital Universitari de Burgos, on va necessitar diverses cures i la intervenció d’un cirurgià plàstic, perquè "les cremades químiques són molt pitjors que una cremada normal".

Era un mòbil comprat el novembre del 2016 a través de l’empresa subministradora i va ser reparat el març d’aquest any, quan li van canviar la bateria i la placa.

Notícies relacionades

La mare del nen assegura que ha agafat "por" dels mòbils i ja no els utilitza.

Ha decidit denunciar l’ocorregut no només per reclamar pels danys patits pel seu fill, sinó també per conscienciar del risc dels mòbils utilitzats per nens i que s’elabori un protocol per a aquestes situacions.