Activitats de lleure

Festa de Fundesplai per celebrar l'inici del curs

L'acte ha comptat amb la presència d'uns 400 monitors

inici-curs-fundesplai-2018-1

inici-curs-fundesplai-2018-1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les activitats de lleure organitzades aquest estiu per Fundesplai en els seus propis centres o en escoles, ajuntaments i entitats s’han elevat a 1.337, cosa que suposa un 9,5% més respecte a les del 2017, i han reunit a un total de 66.084 participants. Aquesta dada ha sigut anunciada aquest dissabte al Prat del Llobregat a la trobada de monitors dels centres de lleure de Fundesplai de tot Catalunya que serveix per donar el tret de sortida al nou curs escolar, que ha començat aquesta setmana, i per fer un balanç de les activitats programades aquest estiu.

Notícies relacionades

La trobada ha reunit prop de 400 dels gairebé 1.500 monitors dels 115 centres de lleure federats a Fundesplai, segons ha informat aquesta entitat en un comunicat.

La campanya ‘Un estiu per a tothom’ de Fundesplai va començar el 22 de juny i va acabar el 10 de setembre passat, i perquè nens en situació de risc poguessin beneficiar-se’n es van concedir 5.281 beques, gràcies als fons aportats per administracions, empreses, entitats i particulars.