Anar al contingut

Activitats de lleure

Festa de Fundesplai per celebrar l'inici del curs

L'acte ha comptat amb la presència d'uns 400 monitors

El Periódico

Festa de Fundesplai per celebrar l'inici del curs

Les activitats de lleure organitzades aquest estiu per Fundesplai en els seus propis centres o en escoles, ajuntaments i entitats s’han elevat a 1.337, cosa que suposa un 9,5% més respecte a les del 2017, i han reunit a un total de 66.084 participants. Aquesta dada ha sigut anunciada aquest dissabte al Prat del Llobregat a la trobada de monitors dels centres de lleure de Fundesplai de tot Catalunya que serveix per donar el tret de sortida al nou curs escolar, que ha començat aquesta setmana, i per fer un balanç de les activitats programades aquest estiu.

La trobada ha reunit prop de 400 dels gairebé 1.500 monitors dels 115 centres de lleure federats a Fundesplai, segons ha informat aquesta entitat en un comunicat.

La campanya ‘Un estiu per a tothom’ de Fundesplai va començar el 22 de juny i va acabar el 10 de setembre passat, i perquè nens en situació de risc poguessin beneficiar-se’n es van concedir 5.281 beques, gràcies als fons aportats per administracions, empreses, entitats i particulars.