El cadàver del riu de Granollers és d'una veïna desapareguda al juliol

La família de Vianca Alejandra Roca, boliviana de 25 anys i resident a la capital del Vallès Oriental, va denunciar el cas el 16 de juliol

Els Mossos investiguen la mort de la dona, mare d'un fill de 6 anys, que va desaparèixer després d'una discussió amb el seu marit

vianca

vianca

2
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

El cadàver que va aparèixer a la vora del riu Congost de Granollers diumenge passat és de Vianca Alejandra Roca, segons fonts policials consultades per EL PERIÓDICO. Es tracta d’una noia de 25 anys, resident a Granollers i originària de Bolívia, la desaparició de la qual va ser denunciada per la família el 16 de juliol. 

La família de la víctima va explicar en un informatiu de Vallès Oriental Televisió (VOT)Vallès Oriental Televisió (VOT), vuit dies després de la seva desaparició, que van veure per última vegada la Vianca la nit del 16 de juliol, quan, juntament amb el seu marit, va anar a casa de la seva mare per deixar-hi el seu fill de 6 anys. Després, la parella se’n va anar a sopar i aquella va ser l’última vegada que la seva mare en va tenir notícies. Després, el marit va explicar que aquella nit va discutir amb la Vianca i els dos es van separar. Quan ell va arribar a casa sol, ella encara no havia tornat. I ja no va tornar mai més. La veu d’alarma la va donar també l’empresa de cosmètica on treballava la Vianca l’endemà, quan no s’hi va presentar.

"No sé si ella se n’ha volgut anar per voluntat pròpia o si algú li ha fet alguna cosa [...]. Estigui on estigui, que ens digui que està bé", deia angoixada la seva mare.

La desaparició de la Vianca va ser denunciada als Mossos d’Esquadra i un cartell divulgat per associacions de desapareguts va començar a circular per les xarxes socials.

Notícies relacionades

El cos que es va recuperar aquest diumenge del riu, que va ser vist per una persona que passejava per allà, estava en avançat estat de descomposició a causa del temps que havia passat a l’aigua i a les altes temperatures de l’estiu. Tampoc es descarta que el cadàver hagi sigut atacat per algun animal. Aquestes circumstàncies han provocat que encara no resulti possible concloure amb fermesa si els signes de violència que presenta el cos són compatibles amb un homicidi. Per aquesta raóes mantenen obertes totes les hipòtesis.

Els Mossos, a causa de l’estat en què va aparèixer el cos, han tardat diversos dies a identificar-la. Però ja no hi ha dubtes que es tracta de Vianca Alejandra. Els investigadors se centren ara a investigar si la mort va ser violenta i, en conseqüència, a localitzar el presumpte autor d’un hipotètic crim. Agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s’han fet càrrec de les indagacions.