SET IMPLICATS

Mor un jove britànic en una baralla a Eivissa

L'incident ha tingut lloc de matinada a la localitat de Sant Antoni

poli-local-eivissa

poli-local-eivissa

1
Es llegeix en minuts

Un britànic de 23 anys ha mort aquesta matinada de diumenge entorn de les 3.30 hores durant una baralla d’un grup de set persones, cinc homes i dues dones, al lavabo de s’Arenal de la localitat eivissenca de Sant Antoni de Portmany.

Els fets van ocórrer quan el jove va mantenir una baralla amb aquest grup de persones, que la Guàrdia Civil està intentant identificar, i en un moment determinat va caure a terra i va morir, ha informat l’institut armat.

L’autòpsia haurà de confirmar si va morir pels cops rebuts, per la caiguda o per un altre motiu, assenyalen fonts de la Guàrdia Civil. La Policia Judicial s’ha fet càrrec de la investigació.

El Servei d’Emergències del 061 ha informat que la mort del jove s’ha produït per "possible d’agressió".

Notícies relacionades

A la seva arribada, els sanitaris van trobar el britànic inconscient i en parada cardiorespiratòria. Malgrat les maniobres de reanimació practicades, el jove ha mort allà mateix.

És el segon britànic que mor a Sant Antoni aquest estiu després d’una baralla. El passat 17 de juliol, un altre jove de 21 anys va morir després de ser agredit per un compatriota de la mateixa edat.