TENSIÓ AL CARRER

Vídeo: Vídeo: baralla entre un taxista i un conductor de Cabify

Després de més de sis dies de vaga, la tensió als carrers de les ciutats espanyoles entre els conductors de VTC i els taxistes va en augment

video-pelea-taxi / periodico

1
Es llegeix en minuts

Sis dies després que s’iniciessin les primeres protestes de taxistes a Barcelona per demanar la regulació de les llicències de VTC, la tensió entre aquests i els conductors d’Uber i Cabify no deixa de créixer.

Notícies relacionades

Primer va ser un vídeo d’uns manifestants agredintun vehicle VTC, després múltiples topades entre els dos col·lectius que van acabar amb cotxes bolcats a la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona i finalment aquest vídeo que s’ha compartit per les xarxes socials en el qual un conductor de Cabify perd els nervis després de ser increpat per un taxista. 

"Això és una parada de taxis", li repeteix una vegada i una altra l’home que grava les imatges a un conductor de VTC que està estacionat davant l’hotel Apolo de Barcelona. Després de demanar-li diverses vegades que no el gravi i davant de la insistència del taxista, el conductor de Cabify perd els nervis i dona un cop amb la mà en el telèfon de l’home que grava les imatges. 

Temes:

Taxis