A DISPOSICIÓ POLICIAL

Detingut el sospitós de disparar un home a Tarragona

La víctima devia diners a l'autor del tret per un assumpte relacionat amb les drogues

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Tarragona un home de 59 anys acusat de ferir amb una arma de foc una persona que li devia diners per un assumpte vinculat amb la venda de drogues.

Segons ha informat la policia catalana, l’arrestat és un veí de Tarragona de nacionalitat espanyola que compta amb 18 antecedents policials. Els Mossos van localitzar el suposat agressor el 30 de juliol passat i van registrar la seva vivenda, on van recuperar munició d’una arma de foc curta, 22,5 grams de cocaïna i haixix.

Notícies relacionades

L’agressió es va produir la matinada del 15 de juliol, quan l’arrestat va disparar suposadament amb una arma de foc a un altre home alcarrer de Mallorca de Tarragona i li va provocar ferides al maluc. Després de diverses tasques d’investigació, els agents van concloure que la víctima coneixia l’autor del tret, amb qui tenia un deute econòmic relacionat amb el negoci de les drogues.

El detingut ha passat avui dimecres a disposició judicial acusat d’un delicte de lesions i un altre contra la salut pública