OPERATIU POLICIAL

Els Mossos desmantellen un narcopís a la Mina

La vivenda rebia un volum important de visites cada dia i era "molt activa", segons els investigadors

zentauroepp44499564 desmantellat un narcop s al barri de la mina de sant adri  d180731130018

zentauroepp44499564 desmantellat un narcop s al barri de la mina de sant adri d180731130018

1
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat
J. G. Albalat

Redactor

Especialista en judicials

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Badalona van desmantellar el 24 de juliol passat un narcopís "molt actiu", segons els investigadors, albarri de la Mina de Sant Adrià de Besòs. Els agents hi van detenir dos homes, un de nacionalitat espanyola i un altre de marroquí i veïns de la població per tràfic de drogues i frau de fluid elèctric. Després de passar a disposisió judicial, van quedar en llibertat provisional.

La investigació es va iniciar quan els agents van tenir coneixement que en un domicili del barri de la Mina s’havia instal·lat un punt de venda de substàncies estupefaents, presumptament cocaïna i heroïna. Els agents van muntar llavors un dispositiu per corroborar les sospites i constatar que en aquesta casa es rebia un volum important de visites al dia. A més, la residència era connectada de manera "fraudulenta, precària i perillosa" a la xarxa elèctrica comuna de la finca, la qual cosa suposava un greu risc per a l’immoble, afirmen els Mossos.

Arran dels indicis recollits, els investigadors van sol·licitar al jutjat de guàrdia de Badalona una autorització per practicar una entrada i registre en aquest domicili. Els agents de la comissaria de Badalona van entrar a la vivenda dimarts al matí 24 de juliol amb el recolzament de l’Area Regional de Recursos Operatius (ARRO) i de la Unitat Canina. Durant l’accés a la vivenda, un dels homes que hi havia dins va llançar una bossa de plàstic al pati interior de la finca. Una vegada recuperada, la bossa contenia 15 paperines de presumptament cocaïna preparades per a la seva venda.

El terra era ple de xeringues

Notícies relacionades

A l’interior del pis, els mossos van trobar el que semblava cocaïna i heroïna en roca, una paperina d’aquesta substància preparada per ser venuda i 350 euros fraccionats en monedes i bitllets. La distribució del pis havia sigut modificada i a terra hi havia xeringues utilitzades per la persones que consumien allà mateix.

Els tècnics de la companyia elèctrica van mesurar el consum d’aquest pis i van descobrir que la connexió estava punxada a la línia general de l’escala comunitària. Per aquest motiu, van desconnectar els comptadors i van restablir la normalitat en el subministrament.