Tres detinguts que custodiaven armats tres tones d'haixix al Camp de Gibraltar

Segons sembla, els arrestats transportaven, guardaven i custodiaven grans quantitats d'estupefaent provinent del Marroc

hachis / periodico

1
Es llegeix en minuts

La Policia ha intervingut tres tones d’haixix en una vivenda ubicada en una urbanització limítrofa amb el riu Guadarranque, al Camp de Gibraltar, en una operació en què han sigut detingudes tres persones armades amb una escopeta i una pistola mentre custodiaven l’estupefaent.

Els arrestats, que es dedicaven presumptament al transport, guarda i custòdia de grans quantitats de substància estupefaent provinent del Marroc, han ingressat a la presó, segons informa la Policia Nacional. L’abril passat, els agents van començar les investigacions entorn d’un domicili situat en una zona residencial ubicada a l’avinguda de as Golondrinas, al terme municipal Los Barrios (Cadis).

Narcoembarcadors

Aquesta zona havia sigut utilitzada per narcotraficants que havien construït “narcoembarcadors” que donaven accés directe des de les vivendes fins al riu, a poca distància de la Badia d’Algesires. Per la zona transitaven constantment persones, tant en vehicles com en petites embarcacions, i adoptaven nombroses mesures de seguretat.

Notícies relacionades

Els agents van esbrinar que als detinguts els havia arribat una partida amb una gran quantitat de farcells. I van constatar com desembarcaven la droga a la costa i la transportaven en farcells d’haixix en vehicles tot terreny, que abans havien sostret.

Amb ells es van traslladar fins a la “guarderia”, com es coneix en l’argot el lloc on és guardat i custodiat l’estupefaent. Va ser llavors quan es va organitzar l’operatiu per intervenir al domicili, que es va envoltar per mar i terra a causa de la particular orografia del terreny, així com la proximitat amb el curs del riu.

Temes:

Marroc Drogues