barri d'espronceda

Sabadell s'activa contra la plaga de xinxes que irrita el sud de la ciutat

L'ajuntament reforça la recollida d'escombraries i la neteja després que els insectes infestessin algunes vivendes

rjulve5444924 sociedad   plagas  chinches180724115518

rjulve5444924 sociedad plagas chinches180724115518

1
Es llegeix en minuts
El Periórico

L’Ajuntament de Sabadell ha reforçat les tasques de recollida de trastos vells i neteja viària a causa de la plaga de xinxes que afecta algunes vivendes del barri d’Espronceda, al districte 6 de la ciutat.

El consistori ha informat que ha destinat equips de recollida d’objectes voluminosos i de neteja viària, que han posat una atenció especial als carrers afectats i a la zona d’influència.

Des de fa setmanes

La plaga de xinxes afecta des de fa unes setmanes els veïns de diversos edificis dels barris del sud de Sabadell, com Espronceda o Campoamor, i provoca irritació per mossegada.

L’ajuntament ha assenyalat igualment que s’han posat en marxa dos torns, un de matí i un altre de tarda, que recullen objectes voluminosos, de manera que s’assegura el servei durant tota aquesta setmana, mentre tècnics municipals inspeccionen la zona.

Notícies relacionades

L’ajuntament també ha editat uns cartells informatius per penjar en diferents llocs del barri, en els quals es difonen consells per actuar en cas que es detecti que es tenen xinxes a casa.

Igualment, el consistori ha imprès uns adhesius per enganxar-los en trastos i mobles vells amb xinxes que la ciutadania tregui al carrer, amb els quals adverteixen a qui estan interessats a emportar-se’ls a casa seva que els mobles estan infectats.