Advertència

#InMyFeelingsChallenge: els Mossos alerten sobre el nou repte viral

Consisteix a gravar imatges ballant un dels últims èxits del raper Drake en escenaris peculiars, com amb el vehicle en marxa

reto-viral

reto-viral

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cada cert temps sorgeix un nou repte viral. L’últim es diu #InMyFeelingsChallenge i ha inundat Instagram i Youtube. En aquest cas el desafiament consisteix a saltar del cotxe en marxa per ballar la tornada de la cançó de Drake ‘In my feelings’.Drake ‘In my feelings’ També hi ha altres modalitats, sempre que els escenaris siguin peculiars: es pot fer escalant un pont, com Will Smith, o fent surf de rem, com Steve Aoki. La ‘influencer’ Laura Escanes també s’ha sumat a la moda. En vista de la proliferació d’imatges amb el cotxe en marxa, els Mossos adverteixen que comporta sancions de trànsit.

La policia catalana ha intervingut i alerta sobre el perill que suposa aquesta pràctica de moda. Els Mossos remarquen que dur a terme aquest repte viral pot ser considerat una infracció de trànsit segons recull el Reial Decret 1428/2003. Han difós l’advertència a través de Twitter, on assenyalen que la seguretat viària no és un joc i recorden que  està prohibit “gravar amb el mòbil mentre es condueix, conduir sense parar atenció, descordar-se el cinturó en circulació o posar en perill terceres persones”, normes que s’infringeixen a l’hora de gravar la famosa escena del vehicle per a la cançó de ‘Drake’.