Anar al contingut

Advertència

#InMyFeelingsChallenge: els Mossos alerten sobre el nou repte viral

Consisteix a gravar imatges ballant un dels últims èxits del raper Drake en escenaris peculiars, com amb el vehicle en marxa

El Periódico

#InMyFeelingsChallenge: els Mossos alerten sobre el nou repte viral

Cada cert temps sorgeix un nou repte viral. L’últim es diu #InMyFeelingsChallenge i ha inundat Instagram i Youtube. En aquest cas el desafiament consisteix a saltar del cotxe en marxa per ballar la tornada de la cançó de Drake ‘In my feelings’. També hi ha altres modalitats, sempre que els escenaris siguin peculiars: es pot fer escalant un pont, com Will Smith, o fent surf de rem, com Steve Aoki. La ‘influencer’ Laura Escanes també s’ha sumat a la moda. En vista de la proliferació d’imatges amb el cotxe en marxa, els Mossos adverteixen que comporta sancions de trànsit.

 
 
 

 Kiki, do you love me? �� #inmyfeelings #inmyfeelingschallenge #smartlovers

 

Una publicació compartida de  Laura Escanes (@lauraescanes) el 

La policia catalana ha intervingut i alerta sobre el perill que suposa aquesta pràctica de moda. Els Mossos remarquen que dur a terme aquest repte viral pot ser considerat una infracció de trànsit segons recull el Reial Decret 1428/2003. Han difós l’advertència a través de Twitter, on assenyalen que la seguretat viària no és un joc i recorden que  està prohibit “gravar amb el mòbil mentre es condueix, conduir sense parar atenció, descordar-se el cinturó en circulació o posar en perill terceres persones”, normes que s’infringeixen a l’hora de gravar la famosa escena del vehicle per a la cançó de ‘Drake’.