URGENT

Quatre detinguts per l'atracament a trets a Castelldefels

L'arrest s'ha realitzat en col·laboració amb la Policia Nacional i la Policia Local de Sant Boi

castelldefels2 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han anunciat la detenció de quatre persones implicades en l’assalt a trets de Castelldefels. Segons han informat els Mossos en el seu compte de Twitter, l’arrest s’ha realitzat en col·laboració amb el Cos Nacional de Policia i la Policia Local de Sant Boi de Llobregat. Una de les detencions s’ha produït a Madrid i les altres tres a Sant Boi de Llobregat.

Els fets es van produir dilluns a les 11 del matí quan quatre individus vestits amb granotes i amb la cara coberta van irrompre a la joieria José Luis del centre comercial Ànec Blau, de Castelldefels. Els atracadors van amenaçar la dependenta i la clienta que en aquell moment estava a l’establiment. 

Quan intentaven marxar, un mosso fora de servei que estava en una perruqueria del centre comercial va intentar detenir-los. Els lladres es van escapolir i van arribar a disparar dos trets que, per fortuna, no van tocar ningú. Els atracadors es van escapar en un cotxe que van abandonar poc després en un polígon industrial. Després de calar foc a aquest cotxe, van pujar a un altre per fugir.


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per contrastar i ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si voleu rebre al seu mòbil alertes sobre aquesta o altres notícies us podeu descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, doneu-vos d’alta als nostres butlletins informatius. També us podeu subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al domicili, amb la qual cosa disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club TR3SC.