A Cadis

Condueix borratxo 11 quilòmetres en sentit contrari

Diversos ciutadans van trucar alertant de la seva presència a l'autovia A-382

motor-perder-puntos-carnet

motor-perder-puntos-carnet

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Guàrdia Civil de Cadis ha detingut un conductor que va circular més d’11 quilòmetres en sentit contrari perl’autovia A-382 abans de ser interceptat. A més, al ser sotmès a la prova d’alcoholèmia, va donar com a resultat 0,94 mg/l en aire aspirat, gairebé quatre vegades més de la taxa màxima legal permesa.

Segons detalla l’institut armat en un comunicat, els fets van passar després que es rebessin al telèfon d’atenció permanent de la Guàrdia Civil 062 diverses trucades de ciutadans alertant que un vehicle circulava en sentit contrari perl’autovia A-382, després de les quals es va activar un dispositiu per agents del subsector de l’Agrupació de Trànsit i de Seguretat Ciutadana per garantir la seguretat de la resta dels usuaris de la via.

Notícies relacionades

La ràpida actuació de les patrulles de la Guàrdia Civil després de la col·laboració ciutadana a través de les trucades al telèfon 062, va permetre que no es produís cap accident i la detenció de l’autor de la imprudència.

Després d’aturar el vehicle, es va sotmetre el conductor a les proves d’alcoholèmia, en què va donar un resultat positiu amb una taxa de 0,94 mg/l, la qual cosa suposa un delicte contra la seguretat viària i la detenció.