A La Orotava

Trobats morts un matrimoni i les seves filles, de tres i cinc anys a Tenerife

La Guàrdia Civil no descarta que es tracti d'un cas de violència masclista

ealos44350801 graf1459  santa cruz de tenerife  16 07 2018   agentes de la180716221656

ealos44350801 graf1459 santa cruz de tenerife 16 07 2018 agentes de la180716221656 / Cristobal Garcia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un altre possible drama de violència masclista. Els cadàvers d’una dona i de les seves dues filles petites han sigut localitzats aquest dilluns en una vivenda al municipi de La Orotava (Tenerife), segons han informat fonts de la Guàrdia Civil. També ha aparegut mort el marit i pare dels nenes. Alguns mitjans, citant fonts de la investigació, apunten que l’home, de 45 anys, hauria matat la seva dona i les nenes, de tres i cinc anys, i, posteriorment, s’hauria tret la vida, segons ha avançat 'La Opinión' de Tenerife. Tots ells tenen nacionalitat espanyola. L’agència Europa Press assenyala que l’home ha sigut trobat penjat amb una corda en una habitació diferent de la seva dona i filles. 

No obstant, segons Efe, els primers indicis apunten que els cadàvers no tenen senyals de violència. A més, la Guàrdia Civil ha trobat una nota manuscrita a la vivenda. L’alcalde del municipi,Francisco Linares, ha indicat que es desconeix qui va escriure la nota i que no es pot avançar cap hipòtesi. Ha assenyalat que pel que sembla no hi ha senyals de trets i ha destacat que s’espera que la jutge procedeixi a l’aixecament dels cadàvers.

La família dels cadàvers que han aparegut avui a Tenerife era "normal", sense denúncies prèvies per violència de gènere, i havien estat ahir en una festa amb les seves filles, dues nenes de tres i cinc anys, va indicar l’alcalde.

L’alcalde va indicar als mitjans de comunicació que no es pot encara avançar cap hipòtesi i que s’ha d’esperar que la Guàrdia Civil faci la seva feina, "amb tota la cautela".

Notícies relacionades

Al seu torn, el regidor de Seguretat de l’Ajuntament de la localitat, Narciso Pérez, va precisar que cap a les 12.30 hores la Guàrdia Civil va rebre una alerta en què informava sobre aquests fets i, a l’accedir a l’interior de la vivenda, situada al carrer Cruz de los Martillos, va trobar els quatre cadàvers.

La zona ha sigut totalment acordonada per respecte a la intimitat dels familiars i per facilitar la feina dels cossos de seguretat, que prossegueixen les diligències per aclarir els fets, va afegir el regidor.