postgrau o màster

La Fundació Corachan entrega set beques a professionals recentment graduats en Infermeria

És la cinquena edició d'un programa amb què l'entitat aposta per la formació especialitzada

fcasals44295824 fundaci  corachan conmemora el 5  aniversario del programa d180713183429

fcasals44295824 fundaci corachan conmemora el 5 aniversario del programa d180713183429

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Fundació Corachan va celebrar dijous la cinquena edició de l’entrega de beques per a postgraduats en Grau d’Infermeria a l’auditori de la Clínica Corachan. El programa de beques ha premiat set alumnes que han destacat pels seus mèrits acadèmics durant la promoció 2014-2018. Compta amb una dotació de fins a 4.000 euros per beca i contribueix econòmicament a finançar els estudis de postgrau o màster en algun dels vessants de ciències de la salut. 

Els alumnes beneficiats han sigut Laia Rojas Dosta (Universitat Ramon Llull), Kevin Romera Hidalgo (Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya), Alba Sierra Yagüe (Universitat de Barcelona), Xavier Martínez Jara (Universitat Autònoma de Barcelona), Joan Pozas Peña (Universitat Pompeu i Fabra) i Raquel Planas Simón (Universitat Autònoma de Barcelona).

Notícies relacionades

La Fundació Corachan, presidida per Javier Moll, aposta, amb aquestes beques, per la formació especialitzada de professionals de la salut, tant a través de la via acadèmica com a través de la formació continuada. En aquest últim any, l’entitat ha posat en marxa sessions de musicoteràpia en l’àrea de nounats, revisions mèdiques gratuïtes a les famílies sense recursos dels centres PAIDÓS de Càritas, la instal·lació a l’Illa Diagonal (durant la Setmana Santa passada) d’un campus de bàsquet i programes dedicats a la promoció de la salut a les escoles.

Però també altres iniciatives, com tallers gratuïts de reanimació cardiopulmonar, conferències sobre embaràs i maternitat i sobre sexualitat per a adolescents i el projecte 'Coixins amb cor', que consisteix en l’entrega de coixins en forma de cor a les dones sotmeses a una mastectomia a Clínica Corachan per ajudar-les a pal·liar el dolor i les molèsties provocades per la intervenció.