Anar al contingut

Mentre dormia

Mor la Zsa Zsa, el gos més lleig del món

La femella de buldog anglès ha mort als nou anys, tan sols dues setmanes després d'haver aconseguit el guardó del concurs

El Periódico

Mor la Zsa Zsa, el gos més lleig del món

Jeff Chiu

 La Zsa Zsa, la femella de buldog anglès de 9 anys considerat el gos més lleig del món, va morir dilluns passat de matinada. Va morir mentre dormia, tal com ha comunicat la seva propietària, Megan Brainard, a través de Facebook. "Encara estic en estat de xoc", va dir a la cadena de televisió HLN, "ni tan sols vaig tenir temps de digerir la seva victòria i la seva celebritat".

La gossa de Brainard va ser coneguda mundialment a finals del mes de juny, a l’aconseguir el primer premi en el Concurs de Gossos més Lletjos del 2018, celebrat a Petaluma, Califòrnia. La gossa va conquistar els espectadors amb la seva llarga i bavosa llengua, el seu coll rosat i la cara aixafada. Segons la seva propietària, el gos bavejava molt perquè tenia dificultats per posar-se la llengua dins la boca, a causa de problemes a la mandíbula i les dents: les seves dents superiors eren gairebé horitzontals.

Després de la seva participació en el concurs, la foto de la Zsa Zsa, nom inspirat en la cèlebre actriu, es va fer viral mundialment, cosa que la va portar a fer diverses aparicions per diferents programes de televisió als Estats Units.

Temes: Gossos