Nou cas de 'balconing'

Mor un turista al precipitar-se en un hotel de Magaluf

Un altre està molt greu després de caure d'un setè pis a Porto Cristo, també a Mallorca

m

m

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cos d’unjove d’uns 20 anys d’edat ha sigut trobat aquest matí sense vida en un hotel de Magaluf (Mallorca), on s’ha precipitat des duna gran altura. Es produeix la circumstància que aquesta matinada un altre jove s’ha precipitat des d’un altre hotel de l’illa, aquesta vegada des del municipi de Porto Cristo.

Segons han informat a Europa Press fonts del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) i de la Guàrdia Civil, el cos del mort ha sigut trobat al terra per un treballador de l’hotel i presentava signes evidents de mort per precipitació amb unes hores d’evolució, és a dir, que havia passat bastant temps des de la caiguda. El jove es podria haver precipitat desd’una altura de 20 metres.

La víctima ha sigut trobada sense la seva documentació, però s’ha pogut confirmar que es tracta d’un ciutadà britànic nascut el 1999. El jove no estava allotjat a l’establiment on han ocorregut els fets, sinó en un altre situat al costat.

Fins al lloc s’ha desplaçat una UVI mòbil del 061. El cos ja ha sigut retirat i la Policia Judicial de la Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació.

Un altre turista

Un altre jove turista està "molt greu" després de caure aquesta matinada des d’un setè pis d’un hotel de la localitat costanera mallorquina de Porto Cristo, al sud-est de l’illa.

Notícies relacionades

L’impacte de la caiguda ha sigut esmorteït perquè el turista ha caigut sobre un cotxe i no sobre el mateix carrer, ha informat el 061. El fet ha tingut lloc a les 2 del matí en un hotel d’aquesta localitat quan el jove s’ha precipitat des d’un balcó de l’establiment.

Ahir una turista de 41 anys va resultar ferida molt greu al precipitar-se des d’un segon pis al complex d’apartaments Es Vedrà Workers, de la localitat de Sant Antoni (Eivissa).