ROBATORI HILARANT

El robatori més friqui, 'cutre' i surrealista del món

La persecució a uns lladregots dins d'una botiga del Canadà ofereix unes imatges dignes d'un gag de Benny Hill

atraco

atraco

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Faltava de fons la musiqueta que sonava a 'La hora de Benny Hill'. La cadena CTV News de Edmonton (Canadà) ha emès un hilarant vídeo sobre la persecució i detenció (o intent) de dos lladregots a l’interior d’una botiga de queviures a Spruce Grove que satisfarà els programes d’humor.

Notícies relacionades

Curses, caigudes, cops i patacades de mil dimonis se succeeixen durant dos minuts i mig que tenen un final apoteòsic. El motiu de tot: l’home i la dona havien sigut enxampats intentant utilitzar una targeta de crèdit robada a la localitat de Spruce Grove, dilluns passat.

Cap al minut 2 

És precisament aquest final el que pot aclarir alguns dubtes entorn de l’autenticitat del vídeo. El vídeo està editat per la cadena, cert, perquè no sigui gaire llarg, però si tot és un muntatge, realment tots són molt bons actors. Primer, quan el policia utilitza la pistola Taser per immobilitzar el lladregot, ja es veu una escena d’impacte, però després, cap al minut 2, encara guanya números la cosa amb diversos segons de rodatge que són dignes de sortir a les millors pel·lícules d’acció, o en les millors comèdies, depèn de com es miri.

Temes:

Robatoris